Відомий український телеведучий і ресторатор Даніель Салем з перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України. Саме тому він записався в місцеву тероборону.

На своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram він зазначив, що у нього немає ні найменшого сумніву в тому, що Україна переможе.

Даніель Салем зізнався, що бойовий дух йому сильно піднімає те, що всі близькі і друзі пообіцяли обов'язково зустрітися після перемоги.

Скріншот поста Даніеля Салема
Скріншот поста Даніеля Салема

"Коли переступаєш межу, рубіж, треба чітко розуміти що дороги назад немає. Коли мене запитують, чи страшно на передовій, Я кажу правду: Страшно. Страшно. Страшно ! Страшно ! Але ми всі давали обіцянку, що ми обов'язково зустрінемося, обіймемося, візьмемося за руки, поцілуємося зі своїми близькими на своїй землі. Ця обіцянка дає величезну впевненість у собі і в тих з ким ти стоїш на передовій", — зазначив він.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Даніель Салем також зазначив, що кого б він не зустрічав, в очах чітко можна побачити віру в перемогу українського народу над російськими окупантами.

"Шкода що я не можу розповісти більше... але перебуваючи там, я зустрів одесита, музиканта, художника, фермера, і у всіх був один погляд - погляд впевненості, погляд гордості і чітке бачення нашої з вами перемоги !! Люблю тебе моя Україна !💙 💛 ",- підсумував він.

Нагадавши, Даніель Салем приготувався захищати Україну пліч-о-пліч з Віталієм Кімом: страшний сон російських окупантів

Раніше Знай писав, Даніель Салем показав, як і з ким готується обороняти Одесу від російських окупантів: "частина будь-якого захисту".

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля.