У соціальній мережі показали дуже сильний відеоролик, на якому можна побачити, як жителі США підтримують Україну і піднімають жовто-синій прапор над Нью-Йорком під спів гімну України у виконанні солістки групи KAZKA.

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Солістка гурту KAZKA виконала гімн України в центрі Нью-Йорка У найбільшому місті США відбулася історична подія — там підняли блакитно-жовтий прапор. Окрім того, зазвучав український гімн у виконанні Олександри Заріцької @kazka.band. «Наш символ волі й любові до своєї землі висітиме у центрі міста до дня, коли Україна переможе у війні з росією», — каже співачка. Мурахи по шкірі", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Варто відзначити, що під цим досить сильним відеороликом зібралося чимало людей, які не зовсім з добром поставилися до Олександри Зарицької. Велика частина українських жінок залишилися незадоволеними.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Олександра Зарицька, фото: Instagram
Олександра Зарицька, фото: Instagram

"Я звичайно, не співачка але вибачте, можна було б і краще виконати Слава Україні", "не думала що у неї насправді такий голос. Якось в кліпах під фонограму зовсім по іншому звучить", "Люди,будьте добрішими ! Для чого взагалі писати такі гнівні коментарі", "Краще б не казали, де вона зараз. Нехай їде до Києва і там співає.....", "Блін,раз ви такі патріоти,так любите країну, так і перебуваєте в цьому непростий момент всередині країни, що ви поїхали і показуєте любов? Молодець, звичайно, що убезпечила себе, але співати гімн і тримати прапор біля серця далеко-далеко....", - пишуть українські юзери під відеороликом.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що ЗСУ знищили чергового командувача окупантів.