Олександра Заріцька, лідер гурту KAZKA, залишила територію України та виїхала до США. Співачка пояснила, що представлятиме Україну у складний час війни та збирається голосно заявляти про неї.

Про це вона розповіла у соціальній мережі Instagram, де на її сторінку підписано 308 тисяч активних користувачів.

Перед закордонною поїздкою Заріцька з початком повномасштабної війни виїхала на Закарпаття. Там вона допомагала плести маскувальні сітки і збирати кошти на потреби Збройних сил України.

Скрін, Instagram Kazka
Скрін, Instagram Kazka

Співачка пояснила, що стало причиною того, що вона покинула Україну та самостійно приїхала до Сполучених Штатів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Зараз я в США, і це не туристична поїздка. Я приїхала сюди, аби представити Україну в рамках конференції та музичного фестивалю SXSW в Остіні, і для мене це можливість розповісти всю правду про жахливий російський терор в Україні», – ділиться Заріцька.

Скрін, Instagram Kazka
Скрін, Instagram Kazka

За словами Олександри, вся її команда залишається в Україні: Дмитро Мазуряк та Микита Будаш обрали участь у Теробороні й волонтерство.

Скрін, Instagram Kazka
Скрін, Instagram Kazka

"Ми довго радилися і ухвалили спільне рішення. Я поїхала до Америки самотужки. Я хочу, щоб наш голос було чути. Я хочу, щоб Україну чули й знали правду. Бо кожен голос зараз може стати вирішальним. Я впевнена, що мій голос тут може допомогти пришвидшити перемогу України й вплинути на важливі рішення", – написала співачка.

Нагадаємо, що Олександра Зарицька з Каzка розкрила, скільки заробляє після "Танці з зірками"

Раніше повідомлялося, що конкурентка Анни Трінчер? Олександра Зарицька з KAZKA похвалилася "подаруночками" від Михайла Поплавського

Також, Олександра Зарицька з Каzка зізналася, хто зліпив з неї зірку