Співачка з Росії Валерія страждає через те, що в Дубаї зірвався її концерт. Про це розповіли в сюжеті на розважально-музичному каналі "RUSSELL BLOG".

Справа в тому, що після початку вторгнення Росії в Україну Валерія відкрито підтримала дії президента рф Володимира Путіна і висловила захоплення «спеціальною військовою операцією» на українській території. Раніше, в 2014 році, вона також вітала захоплення Росією українських Донецька, Луганська і півострова Крим.

Зокрема, Валерія поскаржилася, що у неї зірвався запланований виступ за кордоном, який мав відбутися в Дубаї в рамках Дрезденського оперного балу.

Однак музиканти Дрезденського оркестру відмовилися виступати на одній сцені з російськими артистами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім Валерії, в заході повинні були брати участь Світлана Захарова і Вадим Рєпін.

"Але нічого страшного, переживемо і це", - вважає 53-річна зірка. До речі, після невдачі в Дубаї вона похвалилася успішним виступом в Ханти-Мансійську на закритті зимових ігор паралімпійців.

Нагадаємо, раніше у Молдову не пустили 53-річного українця: звільнений від військової служби через важкі пологи.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Оля Полякова показала сміливих і зворушливих українських захисників: "Татко захищає".

Також " Знай.ua " писав, що в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка допомагає українцям у пошуках зниклих безвісти, з'явилося нове повідомлення.