На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Катерини Осадчої, яка допомагає українцям у пошуках зниклих безвісти, з’явився новий допис.

«Коли ми починали робити наш канал «пошук зниклих» ми хотіли допомогати шукати саме дітей, але зрозуміли, що допомога потрібна всім. Тоді я могла тільки здогадуватися, скільки трагедій і радощів ми будемо переживати щодня. Історія маленького Саші мене паралізувала своєю жахливістю», - пише телеведуча.

Вона розповіла, що маленький Саша був у бабусі, у вижгородському районі. Через облогу, бомбардування, підірвані мости і дороги, заблоковані російськими військами, місцеві мешканці ухвалили рішення евакуювати якусь кількість дітей і жінок човнами. Один човен доплив в бік села Рожви, а от човен із Сашком - ні.

Скрін, Instagram Осадча. Фото Саші
Скрін, Instagram Осадча. Фото Саші

Зараз батьки хлопчика благають про допомогу, адже стало зрозуміло, що човен перекинувся дорогою. Проте Сашко був у рятувальному жилеті – і є надія, що малюк вижив.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Якщо раптом ви бачили хлопця (одягнутий був, як на першому фото) чи чули про те, що когось знайшли, повідомте батьків… Я намагаюсь вірити в найкраще. Я вірю, що Сашка знайшли і він в безпеці. Малюк, знайдись», - додає Осадча.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська розповіла, як українські захисники привітали її з 8 березня.

Раніше "Знай.ua" інформував, що Фреймут повідомила про велику втрату через напад російських окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що засновник Telegram Павло Дуров зізнався, що має українське коріння та запевнив, що проти влади РФ.