Колишня модель Victoria's Secret Хайді Клум змусила серце битися частіше в різнобарвній сукні з квітковим принтом і глибоким вирізом на вечері в Лос-Анджелесі.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Перебуваючи на урочистій вечері на честь вручення премії «Зелена килимова доріжка», 48-річна жінка довела, що у неї все ще є неповторна краса, і продемонструвала свої достоїнства в приголомшливій сукні з глибоким вирізом.

Вибравши карколомний вигляд, білява красуня носила різнокольоровий квітковий принт і розпустила пасма, а передня частина була вільно приколота до обличчя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Мама чотирьох дітей доповнила свій образ смарагдово-зеленими і золотими сережками, а також кількома золотими кільцями і сліпуче зеленим клатчем.

Ділова жінка випромінювала гламур, доповнюючи свій наряд чорним блейзером і парою чорних туфель на підборах з ремінцями.

Хайді була не єдиною присутньою моделлю, до неї приєдналася ще один ангел Victoria's Secret Алессандра Амбросіо.

40-річна дівчина вийшла в блискучому чорному платті з розрізом, що демонструє її підтягнуті шпильки.

Бразильський модельєр доповнила свій образ чорною сумкою і туфлями на підборах з ремінцями.

Мама двох дітей випромінювала елегантність, поєднуючи свій повністю чорний наряд з діамантовим кольє і браслетом.

Ці дві моделі були одними з найгучніших імен у світі моди, коли вони вийшли, щоб відсвяткувати екологічну моду на заході, що відбувся в бунгало Сан-Вінсенті.

Пара супермоделей дружить вже багато років і кілька разів разом ходила по подіуму в ролі ангелів Victoria's Secret.

Нагадаємо, що Хайді Клум заворожила фанатів розкішним виглядом.