Відомий співак Олександр Пономарьов показав, які співочі голоси у братів-грузинів, які приїхали на допомогу ЗСУ, боронити українську землю від ворога.

На своїй сторінці в Instagram Олександр Пономарьов розмістив невеликий ролик, на якому грузини співають пісню грузинською мовою. Коли підходить оператор, вони перестають співати, та лунають гасла, знайомі українцям на генетичному рівні "Слава Україні", "Слава нації", "Україна понад усе", та "Смерть ворогам!".

Невеличкий загін грузинів влаштував у лісі справжній пісенний концерт. Вони прилягли біля дерев, та розважалися піснями. А наприкінці один з грузинів сказав, що й на Майдані був.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Які ж співочі грузини нам допомагають", - прокоментував Олександр відео.

В коментарях українці потішились разом з Олександром і голосами, і тим, що чоловіки приїхали боронити нашу землю.

"Дякуємо! Бережи всіх наших захисників, Боженько", "Наші різнонаціональні ГЕРОЇ!!!! Молимося за всіх ВАС", "Маєте кого взяти в свої нові проєкти! Після перемоги буде шикарний ансамбль", "Спасибі грузинам, дякую всім усім, хто допомагає нам", - написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше Віталій Кличко показав, як живе і працює столиця України в умовах війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Азербайджан ввів війська в Карабах, поки путін забрав своїх "миротворців" на війну з Україною.

Також "Знай.ua" писав, що Орландо Блум закликав підтримувати Україну під час війни с росією.