Український актор, телеведучий Олександр Пікалов, зірка "Квартал 95", розмістив нове повідомлення на своїй сторінці в Instagram, де за ним стежать понад 14 тисяч людей.

«Цуценячий патруль, десь під Києвом», - підписав він знімок, на якому позує разом із двома собачками. При цьому сам Пікалов тримає в руках автоматичну стрілецьку зброю, а позаду нього видніється український прапор.

«Дякую Вам, Хлопці!! Бережіть себе!!! Слава Україні!!! Слава Воїнам!!! Слава ЗСУ!!!», - дякують українці.

«Александр, предпочитаете Чешську Збройовку?», - цікавиться дехто.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Так, є трохи, приклад би ще складний», - відповідає Пікалов.

Скрін, Instagram Пікалов
Скрін, Instagram Пікалов

«Ой як страшно, боюсь, боюсь», «Хахаха! Найкраща команда, ти рок!», «Пухнастий спецназ», «Та такой патруль своей мимимишностью любые ракеты заставят лететь в обратку», «Слава Україні! 🇺🇦 Скоро ваші цуцики будуть загризати москалів, адже це теж біологічна зброя», «Все, дорослі собаки відпочивають, а з тими гівнюками і цуценята впораються! Настав час військової операції для цуценят! В бій ідуть одні малюки», - жартують у коментарях.

Раніше Знай писав, Олександр Пікалов з "Квартал 95" показав, на що "підписав" його Євген Кошовий: тепер доведеться носити краватку. Артист опублікував кілька нових фото і порадував шанувальників.

Також ми писали, дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" захотіла позбутися найріднішого: "Повертаються в моє життя".

Нагадаємо, Олена Кравець показала, як надихає собою весь "Квартал 95": перед такою жінкою встояти неможливо. Артистка захопила красою в новому образі.