Дружина популярного українського телеведучого Анатолія Анатоліча Юла показала свою дочку, у якої 28 березня день народження. Крім цього, вона поділилася моментами, які можуть торкнутися душу.

Відповідний пост Юла оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

"Моїй Лоліті сьогодні 9 років цей День народження наша крихітка вперше відзначає з молодшим братом і в статусі середньої сестри. Моя трійця є один у одного. І їхні дні народження в майбутньому завжди будуть за великим сімейним столом так, як хотіла завжди я, адже у мене немає рідних братів і сестер. У 2020 Лола не змогла відзначити, як хотіла, День народження через Covid - 19 у 2021 була друга хвиля. Строгий карантин.
У 2022 свій День народження Лола спланувала ще в січні. Вона написала довгий список друзів, вибрала місце і мріяла відзначити так, як хоче вона. Але в цьому році знову все пішло не за планом...", - підписала публікацію дружина популярного телеведучого.

Крім цього, Дзига сказала, що її дочка дуже змінилася за місяць війни в Україні.

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників карток "Ощадбанку": важливі зміни Субсидії призначатимуть за новими правилами: як зміняться комунальні пільги українців Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах
Показати ще

"Ми їй пообіцяли, що свій перший ювілей вона точно відсвяткує вдома. І точно прийдуть всі-всі друзі. І точно все буде так, як вона захоче. Ти подорослішала за цей місяць не по роках. І майже переслала посміхатися. І до твого дев'ятиріччя в лексиконі з'явилася жахлива фраза "швидше б закінчилася війна". Хто б міг уявити ще 23 лютого, що нас всіх чекає це випробування. Моя дівчинка, я хочу побажати тобі сьогодні тільки міцного здоров'я і щоб вся твоя сім'я завжди була поруч. Щоб ти більше ніколи не знала прикрості і печалі. І посміхалася, як можна частіше, кожен день. Хочу щоб ти була найщасливішою дівчинкою на землі. І знаю, так і буде", - продовжила Юла.

Нагадаємо, що Анатолій Анатоліч розповів, куди вивіз своїх дітей.