Український ведучий Анатолій Анатоліч розповів, що був змушений виїхати з дружиною і дітьми до Франції. Деякі шанувальники розцінили це як втеча з рідної країни. Про це повідомляє telegram-канал "Культурна пральня".

Анатолій Анатоліч записав 10-хвилинний спіч, в якому розповів, зокрема про те, що зараз перебуває у Франції разом з дружиною і дітьми. Він і його сім'я були змушені покинути Україну через бойові дії.

Анатолій Анатоліч. Фото: скріншот youtube
Анатолій Анатоліч. Фото: скріншот youtube

Ведучий зазначив, що обов'язково повернеться в Україну, але коли стане безпечно. До того часу він буде у віддаленому режимі записувати свої інтерв'ю.

Варто відзначити, що деякі користувачі Мережі заявили, мовляв, телеведучий, "сховався за спідницю дружини" і втік закордон, щоб відсидітися.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Скрін Анатолій Анатоліч
Скрін Анатолій Анатоліч

"Прикро, що Ви виявилися звичайним боягузом, який сховався за спідницю дружини і дітей, і тихенько відсиджується", - написали в коментарях.

"Так, дуже прикро. А ще моя дружина носить джинси. Тому я сховався за джинси, а не за спідницю", - відповів Анатолій Анатоліч.

"Чому не написати правду, назвати все своїми словами - ми втекли! А не переїхали", - написали ще в коментарях.

Скрін коментарі
Скрін коментарі

Раніше Знай писав, зять Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян заспівав про те, без кого йому не жити: Тоні навіть близько немає.

Також ми писали, Анджеліка Рудницька показала бандерівське заливне: два "інгредієнта" і готово.

Нагадаємо, письменник Сергій Жадан показав, як виживають харківські коти під обстрілами: "Сумні, але горді". Городяни рятують тварин від голоду і холоду.