У мережі згадали виступ колишнього чоловіка Наді Дорофєєвої Володимира Дантеса. Він розмірковував на тему мови в Україні.

Нові stories з'явилися на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік публікує важливу інформацію, яка пов'язана з війною.

Прихильниця артиста дивилася один з випусків шоу "Ліга сміху", і побачила момент, де Володимир Дантес висловлювався про мовне питання в Україні. Вона назвала його Вангою.

"Українська мова скоро стане настільки популярною, що нею розмовлятимуть у всіх містах. України " - каже чоловік.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Даний момент з ролика він підписав як "щось з минулого життя".

Варто відзначити, що кілька сезонів чоловік був тренером шоу "Ліга сміху", і напередодні війни вони продовжили далі зйомки нових випусків. На жаль, невідомо коли вони вийдуть через війну.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

Нагадаємо, що Володимир Гудков не так давно оголосив про розставання з Надею Дорофєєвою. Зробити вони це вирішили під час війни, щоб трохи відвернути шанувальників від новинних зведень, а також, щоб цій темі приділяли менше уваги.

Вони були разом більше 10 років, а в шлюбі практично 7. Чому пара прийняла рішення розлучитися-найближчим часом ми навряд чи дізнаємося, але, як вони при цьому стверджують - залишилися друзями.

Разом вони або по роздільності зараз перечікують війну-невідомо, так як разом в stories вони перестали з'являтися ще за пару тижнів до війни.

Нагадаємо, що переможниця Євробачення Руслана дала по зубах російській пропаганді, зганьбилися на простому

Раніше повідомлялося, що Ірма Вітовська показала оригінальний путівник для росіян: напрямок відомий всім

Також, жеПрезидент України Олена Зеленська порадила як нормалізувати психіку після евакуації