Відома українська співачка Тіна Кароль продовжує збирати гроші по всьому світу. Крім благодійних концертів вона ще й відкрила спеціальний фонд.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно там жінка розповідає всю правду про війну в Україні, а також допомагає громадянам.

Тіна Кароль сама була змушена терміново покинути свій будинок через війну в Україні, тому розуміє біженців як ніхто інший. Саме тому жінка регулярно виступає на благодійних концертах, де збирає гроші.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

В опублікованому ролику вона показала найбільший у світі літак "Мрія", який був зруйнований окупантами в перші дні війни. Це велика втрата для всієї країни.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спочатку були показані кадри того, як вона лежить зруйнована на аеродромі Гостомеля, а потім кадри з минулого, в дії.

При цьому, варто відзначити, що не все втрачено. "Антонов" хоче відновити АН-225 "Мрія" і просить допомоги у свiту. Зазначається, що для цього є всі підстави - конструкторська та науково-технічна документація, а найголовніше - наявність, велике бажання та натхнення колективу ДП "Антонов". При цьому вказується, що у важкий час для України та ДП "Антонов" коштів для вирішення цього завдання не вистачає.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

До слова, Тіна Кароль відкрила власний збір грошей, де розповіла, чому це так важливо станом на сьогоднішній день.

"Збір грошей для підтримки жителів моєї країни! Покинувши рідні місця і залишившись без місця проживання і нормальної інфраструктури, люди потребують допомоги, починаючи від освіти і закінчуючи роботою, від інсулінових шприців до ночівлі, не кажучи вже про психологічну підтримку і пошук сенсу життя. Мені, як до лідера думок і жінці, що зробила себе сама, звертаються з абсолютно різних питань. Мета фонду - життя!"- йдеться під постом.

Тіна Кароль, фото: скріншот
Тіна Кароль, фото: скріншот

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зізнався, що цілував Надю Дорофєєву, а дружина ще не знає

Раніше повідомлялося, що будинок Олександра Усика окупували орки рф, дружина Катя пообіцяла помститися.

Також, ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України.