Григорій та Христина Решетнік показують своїм прикладом та надихають українців на єднання та перемогу.

Відомий телеведучий найромантичнішого шоу "Холостяк" анонсував на своїй сторінці в Instagram, після перемоги ще більше цікавих та різноманітних розважальних шоу. Але наразі вони з дружиною та дітками залишаються в Україні, допомагають, волонтерять, та дбають про настрій своїх шанувальників.

Також Григорій розповів, чому залишився в Україні, адже міг за законом покинути країну.

"За законом я, як батько трьох малолітніх дітей, можу виїхати за кордон. Не хочеться тут бути категоричним, у кожного своє рішення, в нас є друзі, які виїхали за кордон хтось залишився, але ми прийняли рішення бути в Україні", - розповідає Григорій. Та пояснює:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Тому що тут легше допомагати, налагоджувати комунікацію, в нас велика аудиторія у соціальних мережах, ми маємо своїм прикладом показувати, залишатися з українським народом, на українській землі, ми маємо надихати людей, і йти разом до перемоги. Тому справді, я Христині пропонував відвезти їх і повернутись. Але ми хочемо бути сім'єю, вважаємо цю підтримку важливою", - вів далі Григорій.

Він вважає, що на передовій його нема, але він допомагає всіма силами як може. "Атакуємо інформаційно, підтримуємо людей і хочемо залишатися в Україні, тому що тут наша земля, ми відчуваємо в собі сили бути потрібними тут", - завершив телеведучий.

Нагадаємо, раніше Віра Кекелія та Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" згадали, як гарно співають.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Мінкульті вирішили не пускати посіпак путіна до України.

Також "Знай.ua" писав, що Клопотенко розповів, як продовжити термін придатності продуктів без холодильника.