Відомий український письменник Сергій Жадан показав, як допомагає українцям, що зіткнулися з труднощами під час війни. Не залишить нікого без уваги і допомоги.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Facebook, де він регулярно розповідає про війну, а також про свою допомогу для військових і звичайних громадян.

Цього разу Сергій Жадан відвідав свого друга, з яким стояли на Рогані. Йому трохи потрапило, тому був змушений прилягти до лікарні.

"Бадьорий, сильний, стрибає) попросив привезти зубну щітку. Привезли машину продовольства. І щітку теж)))" - розповідає Сергій Жадан.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Виходячи з фотографії, забезпечили вони його продовольством надовго, так як для хорошої людини нічого не шкода.

Іноді створюється враження, що письменник абсолютно не спить, адже він регулярно публікує кадри своєї допомоги громадянам.

Раніше він опублікував кадр з волонтерського центру, де все повністю було завалено допомогою від людей. Він подякував людям за це, адже це дуже цінно, особливо під час війни. Люди об'єдналися заради спільного ворога, а це ще один величезний крок до перемоги, яка зовсім скоро нас всіх з вами чекає.

"Сиджу у волонтерському центрі, все завалено допомогою) складаємо списки на завтра. Розгортають госпіталь, потрібно підтримати хлопців. Купуємо автомобіль для волонтерів, люто торгуємося за кожну копійку) дзвонимо хлопцям, яких підтримуємо. У нас все є, - кажуть. Друзі, подяка за підтримку. Працюємо, розрулюємо, не зупиняємося. Харків - це Україна " - підсумував Сергій Жадан.

Нагадаємо, що уряд виплатив авансом квітневі пенсії, але не всім-хто отримає гроші завчасно

Раніше повідомлялося, що "командир сказав готувати мішки для трупів - для себе": полонений окупант шокував несподіваним зізнанням

Також, Ірма Вітовська показала оригінальний путівник для росіян: напрямок відомий всім