Міла Куніс, безсумнівно, привернула до себе увагу на церемонії вручення "Оскара" в цьому році, коли вона була одягнена в хвилясте рожеве атласне плаття, коли йшла по червоній килимовій доріжці зі своїм чоловіком Ештоном Катчером.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Міла Куніс була прикута до неї під час червоної доріжки «Оскара 2022» цього року.

38-річна актриса виглядала гламурно в мерехтливому рожевому атласному платті перед своїм виступом під час зіркової церемонії.

Міла Куніс
Міла Куніс

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Вона прибула в театр Долбі на недільний голлівудський Захід (28 березня), одягнувши розкішний образ, який виставляв напоказ її красу.

Деталі облягаючого плаття включали в себе рожевий атлас, переплетений один з одним, і драматичний шлейф, прив'язаний до її талії, що струмує позаду неї, коли вона йшла.

Міла Куніс
Міла Куніс

Її довгі темні локони були укладені в соковиті локони, закинуті за плечі, коли вона йшла по килиму зі своїм 44-річним чоловіком Ештоном Катчером.

Актриса, яка народилася в Україні, скористалася хвилиною мовчання і поділилася теплими словами на підтримку народу України під час вистави на церемонії вручення премії «Оскар» цього року.

Міла Куніс і Ештон Катчер
Міла Куніс і Ештон Катчер

Звертаючись до мільйонів людей по всьому світу, вона сказала: "недавні глобальні події змусили нас відчувати себе спустошеними, але коли ви бачите силу і гідність тих, хто стикається з таким спустошенням, неможливо не бути зворушеним їх стійкістю. Не можна не захоплюватися тими, хто знаходить в собі сили продовжувати битися в неймовірній пітьмі».