30-річна модель поєднала мерехтливий топ без бретелей з повним розрізом по центру і обтягуючу чорну спідницю з паєтками до підлоги, вирушаючи на шикарну вечірку.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Емілі Ратаковські, 30 років, була засліплена, коли вона відвідала афтепаті Vanity Fair Oscars в привабливому топі з відкритими плечима.

Структурований топ був покритий блискучими текстурованими паєтками, які обвивали її струнке тіло і утримувалися посередині прозорою тканиною, демонструючи її чуттєвий бюст і підтягнутий торс.

Сторіс Емілі Ратаковски
Сторіс Емілі Ратаковски

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Емілі носила своє темне волосся до плечей, зібрані в центральний проділ і укладені природними блискучими хвилями.

Привабливий образ Емілі був доповнений блискучими сережками з підвісками і масивними срібними кільцями на руках з ідеальним манікюром нейтрального відтінку.

Її макіяж був розроблений знаменитим художником Хун Ваннго, який надав Емілі чудове природне сяйво, пухнасті брови і пристрасну підводку для очей.

Сторіс Емілі Ратаковски
Сторіс Емілі Ратаковски

Емілі була однією з багатьох знаменитостей, які відвідали саме ексклюзивне святкування 94-ї церемонії вручення премії Оскар в цьому році.

Також були присутні Зендая, Міла Куніс, Джессіка Альба, Крістен Стюарт і Ума Турман, які одягалися в такі дорогі бренди, як Bottega Veneta і Chanel.

Нагадаємо, що Емілі Ратаковскі похвалилася стрункими формами.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Емілі Ратаковскі отримала порцію критики через безглуздий образ.