У соціальній мережі з'явилася чергова затія від державної думи російської федерації. Почали ходити чутки про те, що вони нібито прийняли закон про те, що люди, які говорять російською мовою, є співвітчизниками росії.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі "УНІАН"

Важливо повідомити, що влада росії завжди займалися брудними і підлими справами. Мало того, що вона не може впоратися зі своїми проблемами, так вона влаштовують їх і іншим.

Після того, як влада рф повністю зазомбували свій народ, змусивши людей вірити в їх неймовірну маячню, вони вирішили захопити Україну, розповідаючи про українців, м'яко кажучи, гидоти.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Українська тенісистка Марта Костюк відреагувала на абсурд Держдуми РФ, де пропонують називати "своїми співвітчизниками" всіх людей, які говорять російською мовою. 19-річна киянка Костюк на своїй сторінці в Instagram закликала всіх переходити на рідну українську. "Вчимо і переходимо на рідну українську, щоб раптово не стати соотєчєствєнніком», - написала Костюк", - повідомляється в соціальній мережі.

Нагадаємо про те, що путінські окупанти і він в тому числі, зазнали справжнього фіаско, коли зв'язалися з Україною. Тепер же влада рф всіляко намагається вилізти з того бруду, в якому опинилася, проте вона звідти вже ніколи не вибереться і потоне з кінцями.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про головні події України за останню ніч.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у Туреччині вирішили питання щодо Криму і Донбасу.