Неодноразовий володар "Оскара", американський актор і продюсер, улюбленець сотень мільйонів людей по всій планеті Вілл Сміт вирішив попросити вибачення за свій необдуманий вчинок на церемонії «Оскар-2022». Він публічно вибачився за те, що зірвався на жарт коміка Кріса над його дружиною.

Відповідну публікацію оприлюднили в Telegram-каналі «Пультурна Пральня»

"Вілл Сміт розкаявся. Хороша була вечірка, але пора розгрібати наслідки. В Америці за таку витівку легко можна позбутися кар'єри. Так що чим швидше вибачишся, тим більша ймовірність, що "Оскар" не відберуть - Насильство у всіх його формах отруйне і руйнівне. Моя поведінка на вчорашній церемонії вручення премії "Оскар" була неприйнятною і непрощенною. Жарти на мою адресу - частина роботи, але жарт про стан здоров'я Джади був для мене нестерпним, і я відреагувала емоційно», - повідомляється в месенджері.

Крім цього, легендарний актор акцентував свою увагу на тому, що він був неправий і вчинив не красиво. Вілл Сміт вважає, що він не така людина, що потрібно нести світло і добро.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вілл Сміт з донькою, фото instagram
Вілл Сміт з донькою, фото instagram

«Я хотів би публічно вибачитися перед тобою, Кріс. Я вийшов з себе і я був неправий. Я збентежений, і моя поведінка не невластива людині, якою я хочу бути. У світі любові і добра немає місця насильству. Я також хотів би вибачитися перед Академією, продюсерами шоу, гостями і всіма, хто дивився церемонію всьому світу. Я глибоко шкодую, що моя поведінка заплямувала те, що в усьому іншому було чудовим подорожжю для всіх нас",- повідомив знаменитий актор.