Стало івідомо про те, що голлівудський актор Вілл Сміт побився з колегою на кінопремії "Оскар". Всьому виною жорсткий жарт про дружину.

Цього року "Оскар" не пройшов без скандалу, адже в прямому ефірі знаменитий голлівудський актор Вілл Сміт дав значний ляпас Крісу Року.

Справа в тому, що не так давно через випадання волосся Джада Пінкет-Сміт поголилася налисо, і мабуть, це стало головною новиною для ведучого, так як він вирішив вставити цей жарт в програму.

Кріс Рок пожартував: "З нетерпінням чекаємо другу частину "Солдата Джейн", адже там знімалася лиса Демі Мур.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Спочатку це здалося забавним віллу Сміту, і він почав сміятися. А ось його дружині стало ніяково, адже вона зрозуміла, що цей жарт про неї, і тут явно не бачить нічого забавного.

Вілл Сміт, фото: скріншот
Вілл Сміт, фото: скріншот

Через мить актор все ж вийшов на сцену і вдарив ведучого. Після удару Вілл попросив Рока тримати свій рот подалі від його дружини.

Спочатку глядачі подумали, що це постановка, але через кілька секунд звук з трансляції в США пропав, а ось канали інших країн продовжили це транслювати.

Найцікавіше, що після цього актор Вілл Сміт отримав свій перший "Оскар" за роль у фільмі "Король Річард". Вечір видався у нього на славу, судячи з усього.

Під час отримання премії актор вибачився за свій вчинок, і зазначив, що не потрібно було так чинити.

"У цьому бізнесі ти повинен дозволяти людям не поважати тебе, посміхатися, немов це нормально", - визнав Сміт.

До слова, кадри з ударом стануть точно одним з головних мемів цього року. Користувачі вже почали робити свої версії того, що відбувається, і звичайно ж, не могли обійти стороною Росію.

Мем з "Оскара", фото: вільне джерело
Мем з "Оскара", фото: вільне джерело

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва показала свою війну, з кухонним начинням в руках

Раніше повідомлялося, що дiвчина пережила бомбардування театру в Маріуполі і згадала, як це було

Також, Володимир Остапчук з'явився з новонародженим малюком на грудях під час війни в Україні.