Відомий українськи артист Іван Дорн вирішив знову висловитися про війну в Україні, а також почав підтримку музичної культури в країні.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. З першого дня повномасштабної війни він висвітлює всю правду про російське вторгнення, і допомагає простим українцям гуманітарною допомогою.

"Місяць тому моя країна прокинулася від вибухів, і диких слів "Прокидайся, почалася війна". Це неможливо було уявити навіть у страшному сні, І ось уже цілий місяць ми прокидаємося і кожен день робимо що можемо для перемоги" - почав Іван Дорн.

Він зазначив, що дух українського народу завжди в собі ніс жагу до свободи і суверенності, і все це є в нашій історії і ДНК, що передається і покоління в покоління.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Моя команда прийняла рішення, що крім гуманітарної допомоги людям, яку ми здійснюємо вже місяць своїми силами, ми починаємо роботу для підтримки української музичної культури, яка зараз вимагає підтримки, як і всі ми" - продовжив український артист.

Іван Дорн, фото: Instagram
Іван Дорн, фото: Instagram

Вже 5 травня в Талліні відбудеться безкоштовний концерт на підтримку українців. Все в рамках фестивалю Tallin Music Week, який надав можливість музикантам запросити резиденство на два місяці. У них з'явиться можливість використовувати студії, а також все обладнання, щоб записувати нову музику.

Нагадаємо, що Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями та росіянами

Раніше повідомлялося, що побудували ще в 1887 році: у Харкові російські окупанти зруйнували архітектурну пам'ятку

Також, россійські окупанти потрапили ракетою в кабінет Віталія Кіма в Миколаєві