Популярний український ведучий, продюсер і актор Юрій Горбунов поділився цікавим відеороликом зі своїми глядачами, опублікувавши відповідний пост на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

У коротенькому ролику відомий російський публіцист, опозиціонер Олександр Невзоров висловлюється з приводу ситуації в Україні і того, у скільки обійдуться імперські замашки путіна всім росіянам.

«До путіна лише Гітлеру вдавалося зробити цілу країну військовим злочинцем. Коли закінчиться ця війна, безсумнівно, світ змушений буде позбавити росію права мати армію, флот, власну авіацію, ППО, систему безпеки, ну і так далі. Про всяк випадок, як у божевільного відбирають не тільки обриси, а й тверді предмети. Кожен, кожен мешканець росії дуже дорого заплатить за гру звихнувся диктатора. За гру в мертвих солдатиків. Лють ошуканих і прозрілих буде неприборканою і страшною. Настане мить, коли кожен зрозуміє, у що йому особисто обійшлося безумство товариша путіна», - упевнений Невзоров.

"Країна-терорист, Країна-варвар! Бути руським - соромно!!!", - підписав ролик Горбунов.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

З ним погоджуються і коментатори під відеороликом.

"Не думаю, що росіяни щось зрозуміють, знову будемо в усьому винні ми, ЄС і штати», «Вони не здатні розуміти і мислити самостійно», - вважають люди.

Нагадаємо, що 71% населення рф підтримує Путіна: росіяни не засуджують війну проти України і навіть радіють цьому

Раніше повідомлялося, що вккупант не повірив власним очам, коли йому показали "русский мир" в Україні