Всім добре відома дружина популярного і навіть унікального українського артиста Віктора Павлика Катя Репяхова поділилася дуже цікавим постом у своєму акаунті в соціальній мережі. Вона показала гріючі душу кадри для українців - кадри палаючого кремля.

Відповідну публікацію Катя Репяхова продемонструвала на своїй сторінці в Instagram в розділі Stories.

Ні для кого не секрет, що Катя Репяхова є молодою дружиною Віктора Павлика, яка народила йому дитину. Їхні стосунки обговорювали по всій країні, особливо скандальні витівки, які відбувалися між Катею і колишньою дружиною Віктора.

Дружина Віктора Павлика має кілька десятків тисяч фоловерів в соцмережі, що говорить про те, що вона – досить популярна.

Цього разу Катя Репяхова показала відмінні кадри - як горить кремль. Вона акцентувала увагу на тому, що зараз директ завалений саме цими кадрами.

Популярні новини зараз
Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Сторіс Каті Реп'яхової
Сторіс Каті Реп'яхової

"Дірект завалений цим в сторіз. Дай Боже, щоб так і було. Слава Україні!", - підписала свою публікацію Українська блогерка.

Нагадаємо про те, що вже більше місяця Україна дає неймовірну відсіч російському окупанту. Путін ніяк не міг очікувати такого – він просто в шоці від того, що відбувається. Окупанти отримали найбільші втрати за всю історію рф всього лише за місяць.

Українці впевнені в тому, що ми переможемо в цій війні, що перемога вже зовсім близько.

Нагадаємо, що український воїн розповів справжню мету російських мародерів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Катя Репяхова разом з сином покинула територію України.