Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка, а також віднедавна блогер Катерина Репяхова розповіла, як подолала з дитиною тисячі кілометрів, рятуючись від війни в Україні. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Катерина Репяхова з сином Михайлом виїхала з України до Німеччини. Її чоловік Віктор Павлік залишився в Україні. Блогер вирішила розповісти, як вона подолала цей довгий шлях і поділилася яскравими фотографіями, а також планами на майбутнє.

Катерина Репяхова. Фото: скрін youtube
Катерина Репяхова. Фото: скрін youtube

"Розповім про наш шлях з України до Німеччини.

Межа. Ми проходили кордон на КПП Лужанка. Проходження зайняло у нас 3 години. Півтори години стояли в черзі до кордону і півтори години вже всередині української та угорської митниць.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З документів потрібні були: техпаспорт на машину, закордонні паспорти (можна і без них), і на українському паспортному контролі попросили свідоцтво про народження Міші (так як прізвища різні) і я його забула 😳 добре, що в "Дії" у мене воно було і їм підійшло. Запитали у мене, чи знає Віктор, що я виводжу дитину)

На угорському паспортному контролі ще попросили водійські права. Грін карта (страхування машини) зараз не потрібно.

Словаччина. Ночували ми під Братиславою, готель знаходиться біля дороги. Дуже зручно і дуже хороший готель. Рекомендую ✔️ Ponteo-Activity Park Rusovce паркінг безкоштовний. Covid-сертифікати не просили.

Чехія. Ми проїжджали в Прагу. Зупинилися в центрі міста, трохи погуляли. Машину залишили на парковці торгового центру. Обожнюю Чехію, вона класна і не дорога))

Німеччина. Другу ніч ми ночували біля Дрездена.
Готель Ramada by Wyndham Dresden теж непоганий, не дорогий і не в самому місті. До речі, всі готелі ми шукали з паркінгом. У цьому готелі парковка вночі коштує 10€. Covid-сертифікати попросили", - поділилася Репяхова.

Дружина Віктора Павліка зазначила, що на даний момент зупинилася з сином в Ганновері і пообіцяла пояснити, чому вибрала саме це місто. Також вона додала, що не планує затримуватися там і летітиме далі. Куди саме - Репяхова поки не розповіла.

"Приїхали ми до Ганновера. Чому саме сюди? Напишу в окремій публікації. Тут ми залишаємо машину та летимо далі", - зазначила вона.

Раніше Знай писав, Анастасія Приходько нагадала українцям про падаючий на Землю астероїд: добавка до війни.

Також ми писали, дружина Володимира Остапчука схопилася за ногу злодія, який тікає з вкраденим: "Смілива така".

Нагадаємо, слів не підібрати: Марія Яремчук показала реакцію "не нацистських" росіян на бомбардування у Львові.