Олексій Дурнєв який почав розмовляти українською мовою, розказав, що після війни особисто поїде відбудовувати свій рідний Маріуполь.

Олексій Дурнєв дав інтерв'ю для програми "ЖВЛ", та розповів про плани після війни, а також про те, як боляче дивитися на знищений окупантами Маріуполь.

"Звісно, що дуже боляче це все бачити, але я тішуся від думки, що після перемоги ми поїдемо всі разом в Маріуполь і будемо робити все для того, щоб як найшвидше відновити це прекрасне місто. Я хочу створити фонд. Ми щось вигадаємо. Воно спрацює. Будемо привертати увагу в Європі".

В ексклюзивній розмові з журналісткою "ЖВЛ" телеведучий прокоментував розлучення своїх близьких друзів Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса, яке й для нього самого стало несподіванкою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мені Володимир Дантес говорив, що на початку війни Надя дуже сильно плакала. Тому я запитав, як там Надя, як вона почувається. Володимир сказав, що вона не зі мною, тож напевно у неї все добре. Вона не зі мною, бо ми розійшлися".

Олексій заявив, що ця новина його ошелешила, але він не став лізти в особисті справи, і вважає, що якщо нема кохання, то розійтися — це правильне рішення.

Ціле інтерв'ю можна послухати тут:

Нагадаємо, раніше Андрій Макаревич розповів про плани відвідати Київ після війни

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія "Johnson & Johnson" зупинила поставки засобів особистої гігієни в росію.

Також "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва, після розставання з Дантесом, показала порожнечу всередині.