Відомий російський музикант Андрій Макаревич разом з дружиною розповіли, що зроблять першим ділом після війни, коли зможуть приїхати до Києва.

Вони дали відверте інтерв'ю українській програмі "ЖВЛ", де розповіли, що зроблять насамперед після того, як приїдуть до Києва після війни.

Лідер колективу "Машина часу" Андрій Макаревич зазначив, що бував у Києві сотні разів, а його дружина Ейнат Кляйн і зовсім тут раніше жила.

Андрій Макаревич з дружиною, фото: скріншот з відео
Андрій Макаревич з дружиною, фото: скріншот з відео

"Я в Києві бував десятки, може сотні разів, починаючи з 80-х, коли ми туди з машиною приїхали вперше. І це було дивовижно. Це завжди було місце, де нас якось особливо тепло приймали"-розповідає чоловік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Його улюблені місця в столиці - безсумнівно Хрещатик, а також Андріївський узвіз. А ось його дружина прогулюється пішки від станції Золоті ворота до університету.

Насамперед після закінчення війни він в Києві відвідає своїх численних друзів, а ось дружина поведе його по найулюбленіших барах міста, які знову відкриються для відвідувачів.

Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн
Андрій Макаревич та Ейнат Кляйн

"Ми разом підемо в бар і разом побачимося з друзями" - йдеться в інтерв'ю.

Варто відзначити, що Андрій Макаревич завжди відрізнявся проукраїнською позицією, і вважає війну, яку розв'язала Росія проти України та її народу жахливою.

"Кожен день в результаті "спецоперації" гинуть люди – солдати, цивільні, діти. Але є ще одне: кожен день в душах жителів України зріє Праведна ненависть-якого біса ці люди вломилися в наш будинок, бомблять наші міста і села, вбивають наших близьких?"- говорив він в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, що Потап відправив Путіна на вручення "Оскара" за професійну брехню: отримав ляпас від голлівудського актора

Раніше повідомлялося, що Оля Цибульська повернулася на 300 років тому і підтримала українців віршем

Також, перемовини України та Росії в Туреччині: Подоляк розповів, вирішення яких питань стоїть на кону