Юнацька команда "Динамо" U19 лишається єдиною командою з України в єврокубкових змаганнях поточного сезон, спортсмени готуються до матчу проти "Спортинга".

Цей матч буде в рамках 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА проти лісабонського "Спортинга". Про це повідомляють на офіційній сторінці клубу в Instagram.

U19. Фото: Instagram
U19. Фото: Instagram

"Через повномасштабну війну, яку наприкінці лютого росія розв’язала на всій території України, та неможливістю провести цей міжнародний матч у нашій державі, УЄФА виступив із пропозицією організувати проведення поєдинку зі "Спортингом" на нейтральному полі, висловивши повну солідарність і підтримку народу України", - пишуть у повідомленні.

Наразі відбувається підготовка до проведення матчу. Сама зустріч в лісабонським "Спортингом" готується до проведення в Румунії, на стадіоні бухарестського "Рапіда", 7 квітня.

26 березня, підопічні Ігоря Костюка провели матч з командою "Стяуа". Динамівці розгромили суперників із рахунком 5:0 завдяки голам Віктора Блізніченка, Назара Волошина, Дмитра Мельніченка, Кирила Попова та Ігоря Горбача.

29 березня U-19 провело товариський матч з молодіжною командою бухарестського "Рапіда". Підопічні Ігоря Костюка зуміли переграти румунський клуб, з рахунком 5:2. Українці забили п'ять голів у ворота Рапіда. Румуни змогли лише двічі вразити ворота киян.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше винний підвал і басейн з прісною водою - російська суперяхта захоплане Великою Британією.

Як повідомляв портал "Знай.ua", телеведучий Дмитро Комаров закликав українців допомагати один одному в ці непрості часи.

Також "Знай.ua" писав, що загинув український майстер спорту міжнародного класу та ветеран АТО Ігор Сухих.