Радник голови офісу президента України Олексій Арестович з перших днів повномасштабної війни з Росією став справжнім «заспокійливим» для наших співгромадян.

Особливу увагу Арестович отримує від жінок, яким зараз не вистачає " міцного чоловічого плеча» і впевненості в завтрашньому дні. Прихильниць харизматичного радника глави офісу президента не зупиняє навіть той факт, що він «давно і надійно» одружений, а також виховує двох дітей.

Фото: соцмережі Арестович
Фото: соцмережі Арестович

Проте, Арестович і сам не проти поіронізувати з приводу всенародної любові до його персони. Цього разу він похвалився пряником з власною фотографією, який придбав до ранкового чаю. У кутку зображення можна прочитати заспокійливу напис «Все Буде Добре».

Судячи з напису на упаковці, ласощі із зображенням Арестовича можна придбати всього за 30 гривень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Пряничок. Ось думаю: кусати або не кусати?",- цікавиться у своїх передплатників в телеграмі топ-чиновник.

Знай.uа повідомляв, що Олексій Арестович розкрив українцям свій головний секрет. Напевно кожен українець замислювався, чому Арестович завжди такий спокійний, навіть під час війни.

Також Арестович запевняв, що захоплення військами РФ Києва, Харкова та Одеси не буде

Знай.uа писали, Арестович розкрив таємницю 1001 катрена Нострадамуса. Олексій Арестович оприлюднив втішний прогноз для України. Радник керівника офісу Президента поділився цікавою ілюстрацією протистояння українських воїнів на чолі з Володимиром Зеленським проти російських орків.