Всесвітньо відомі музиканти об'єдналися, щоби допомогти українцям, та влаштували благодійний концерт зі збору коштів у Бірмінгемі. Збір фінансової допомоги у рамках шоу "Concert For Ukraine" приніс 16 мільйонів доларів. Крім світових знаменитостей у концерті взяла участь і українська співачка Jamala.

«Місяць повномаштабної війни — це достатньо довго. Та скільки б часу не пройшло, до кривавих злочинів не призвичаїтись ніколи. Ні нам, ні світу. Те, що зробили вчора британці у Бірмінгемі — дійсно велика справа. Зібрати таку кількість зірок, понад 10 тисяч гостей у залі, сотні тисяч глядачів в онлайні і як результат — понад 11 мільйонів фунтів (435 мільйонів гривень) на підтримку українців», - розповіла співачка у своєму дописі на сторінці у соцмережі Instagram.

Вона додала, що відчувала у залі, за сценою — лише єдність та підтримку.

«Гримери, інженери зі світла… усі вони погодилися працювати безоплатно, аби влаштувати цей івент і зібрати кошти. Чому я вдаюсь до цих деталей? Тому що поки світові політики зволікають, звичайні люди не покидають нас ні на мить. Відкривають двері своїх домівок українцям, збирають кошти, поширюють інформацію, воюють з нами пліч-о-пліч — наближуючи перемогу», - наголосила виконавиця, яка вже двічі ставала вимушеною переселенкою – у 2014 році після окупації її рідного Криму росіянами, і зараз.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото: instagram \\ jamalajaaa
Фото: instagram \\ jamalajaaa

Раніше повідомлялося, що Джамала розповіла про свої химерні бажання: "Я так люблю ці маленькі штучки".

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"