Відома українська співачка Христина Соловій розповіла про свої досягнення у волонтерській сфері. Без допомоги українського народу не впоралася б.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина висловлюється на тему війни в Україні, а також допомагає військовим і простим українцям, які цього зараз потребують, як ніколи.

Цього разу артистка відзвітувала з приводу грошей, які вона збирала для українських військових. Всього було зібрано понад 200 тисяч гривень, які пішли на такі важливі сьогодні речі.

"Зібрали для 68 окремої єгерської бригади 213 827 тис грн спасибі за довіру всім, хто зробив переклад. Разом переможемо 🇺 🇦

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Витрата:

  • Тепловізори 2 шт. - 106620 грн;
  • Епіцентр-20300 грн;
  • Сухий спирт-2755;
  • Рюкзаки - 17900;
  • Військові рації-66000;
  • Пересилання - 252 грн" - сказано в повідомленні під постом.

У каруселі можна побачити фотографії всього того, що було придбано, а також чеки на всі товари.

Сьогодні, як ніколи важливо допомагати один одному, і Христина Соловій показує це на власному прикладі. Можливо, щось з придбаного врятує комусь життя, а це вже означає, що робота була виконана не дарма. Потрібно завжди залишатися людьми.

Христина Соловій. Фото: Instagram
Христина Соловій. Фото: Instagram
Христина Соловій. Фото: Instagram

Нагадаємо, що Росія почала цинічну війну проти України більше місяця тому, 24 лютого. Агресор намагався розбити Україну на кілька частин, однак, зробив народ лише згуртованішим.

Христина Соловій, facebook.com/khrystyna.soloviy
Христина Соловій, facebook.com/khrystyna.soloviy

Нагадаємо, що у Генштабі назвали відведення військ Росії від Києва обманним маневром

Раніше повідомлялося, що Великобританія готова бути одним з гарантів безпеки України

Також, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу