Голова Черкаської ОДА Ігор Табурець показав справжню гордість України-спортсменку Кароліну Махно. Саме завдяки їй гімн України звучав на чемпіонаті Європи в Хорватії. Про це він написав на своїй сторінці в facebook.
Ігор Табурець заявив, що боксерка Кароліна Махно захистила спортивну честь країни і змогла завоювати золото. Він зазначив, що Україні зараз потрібні перемоги по всіх фронтах, тому її успіх ще більше зміцнює дух українців. Брат спортсменки в цей час захищає країну від російських окупантів.

Кароліна Махно. Фото: facebook
Кароліна Махно. Фото: facebook

"Знайомтеся, наша спортсменка Кароліна Махно. Завдяки їй гімн України днями лунав у Хорватії на чемпіонаті Європи серед жінок до 22-х років. Наша боксерка захистила спортивну честь країни, отримавши золото. Перемоги важливі на всіх фронтах. Особливо для зміцнення нашого бойового духу. Сьогодні приносив задоволення поспілкуватися з Кароліною та її тренером Андрієм Малірованим. Тепер у колекції відзнак спортсменки є і наша "гордість Черкащини". ДО РЕЧІ, брат Кароліни зараз захищає Україну разом з іншими захисниками", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай писав, російських солдатів на війну в Україну відправляє комісар родом з Київщини: у ЗСУ показали зрадника. Проти України воює уродженець Київщини. У ЗСУ йому порекомендували припинити виконувати злочинні доручення Путіна.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "Слід придумати інші ідеї". У Туреччині прокоментували примхи російської сторони.

Нагадаємо, сили спецоперацій ЗСУ майстерно відпрацювали, знищивши багато окупантів: "Вийти, знайти, скорегувати". У ЗСУ показали, скільки треба докласти зусиль, щоб знищити ворога.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще