Зірка з пишними грудьми Бейонсе не прийшла грати ні в які ігри, так як вона вибрала прикрашений оголений наряд для своєї щорічної вечірки з чоловіком Джей Зі, і фанати не могли насититися.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Володарка премії "Греммі" співачка Бейонсе мало не викликала ажіотаж в Інтернеті після того, як позувала в оголеній прикрашеній сукні для своїх шанувальників в Instagram.

Мати трьох дітей приголомшила своїх 246 мільйонів підписників, коли вона продемонструвала свій колоритний ансамбль в соціальних мережах рано вранці.

Прикрашене плаття Бейонсе мало що залишало уяві, оскільки срібні Діаманти майже покривали її гідності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Виставивши напоказ серію фотографій, співачка Crazy In Love влаштувала спокусливу демонстрацію, приклавши руку до грудей на одному зі своїх знімків.

Поряд з одним рукавом, плаття Бейонсе також мало дуже високий розріз, так як її вигини навряд чи могли вміститися в обтягуючій сукні.

На одному з фото вона повернулася, щоб дати шанувальникам повний огляд своєї круглої сідниці в ризикованому вбранні.

Вона також доповнила свій образ діамантовим кольє і сонцезахисними окулярами в срібній оправі для спекотних знімків.

Шанувальникам 40-річної дівчини не вистачило її яскравого образу, і вони кинулися в розділ коментарів, щоб поділитися своїми думками про її образі.

Бейонсе одягла свій образ на щорічну золоту вечірку свого чоловіка Джей Зі, яка відбулася в готелі Chateau Marmont в Західному Голлівуді в неділю ввечері (27 березня).

І співачка подбала про те, щоб виділитися з натовпу знаменитостей, які прийшли на захід своїм непристойним сукнею.