Польські фанати вирішили на весь світ "прославити" росію, яка напала на Україну та проводить загарбницьку війну.

У вівторок 29 березня поляки зі шведами зіграли фінальний матч європейської кваліфікації перед чемпіонатом світу-2022 з футболу в Катарі. Збірна Польщі здобула перемогу над Швецією з рахунком 2:0. Завдяки голам Левандовскі і Зеліньскі поляки виграли. Гра проходила на польському Слезькому стадіоні біля Катовіце.

Перед стартом матчу польські вболівальники почали скандувати: "Ruska Kurwa! Ole-Ole-Olа!" ("Росія шльондра"). Таким чином, фанати висловилися, нагадавши про війну, яку розв'язала росія в Україні, та знеславили країну агресора на весь світ.

Це гасло фанати неодноразово скандували протягом усього поєдинку проти шведів. Їх було чітко чутні навіть дивлячись на зустріч через телетрансляцію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Крім того, капітан польської команди, Роберт Левандовський, впродовж всього часу активної фази війни росії проти України, носить жовтоблакитну пов'язку, чим засвідчує свою позицію на увесь світ.

У 2014 році, фанати харківського "Металіста" заспівали кричалку "Путін х*йло". Вже впродовж 8 років вона незмінно присутня на матчах збірної України.

Нагадаємо, раніше 30 березня 2022 року виповнилося рівно 8 років, коли народилася відома на весь світ кричалка "Путін - х*йло.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські пропагандисти розбурхалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі у Берліні.

Також "Знай.ua" писав, що російські пропагандисти "підсунули" Олександра Зінченка полку "Азов".