Російські ЗМІ часто публікують інформацію про різні "знахідки" в українських військових. Часто такі повідомлення не мають нічого спільного з правдою і дійсністю, а покликані обмовити українців, але все ж бувають і цікавинки.

Цього разу вони опублікували новину про те, що на базі полку "Азов" був знайдений автограф відомого українського футболіста. Повідомляється, що на базі полку "Азов" знайшли автографи футболіста збірної України та англійського "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка.

Скріншот допису
Скріншот допису

"На довгу пам'ять", — так 25-річний футболіст розписався на одній з листівок зі своїм зображенням і логотипом англійської команди.

Варто відзначити, що футболіст Олександр Зінченко з перших днів повномасштабного російського військового вторгнення підтримує Україну, і робить все, щоб його рідна країна отримала перемогу. У недавньому своєму інтерв'ю Зінченко не стримуючи емоцій розповів про війну в Україні, і зізнався, що він пишається, тому що народився в цій країні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Олександр Зінченко
Олександр Зінченко

"Я так пишаюся тим, що я українець, і я буду їм назавжди до кінця свого життя. І коли ви спостерігаєте за людьми, як вони борються за своє життя", — сказав 25-річний футболіст.

Нагадавши, "найжахливіше інтерв'ю в Британії": Олександр Зінченко не стримує сліз, розповідаючи про війну в Україні

Раніше Знай писав, Олександр Зінченко після вторгнення в Україну звернувся до Путіна: "Мр*зь". Футболіст висловився про ситуацію в країні, а також звернувся до Президента Російської Федерації

Також Знай повідомляв, "до мурашок!": футбольні клуби Англії та Олександр Зінченко зі сльозами на очах підтримали Україну