Після повномасштабного вторгнення в Україну Росія стала фактично країною-ізгоєм. Багато знаменитостей засуджують злочини російської влади, виступаючи за мир в Україні. Так, Своє слово сказав У США Казахстанський боксер Темірлан Ракумов після своєї перемоги. Ролик в telegram опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Багато світових знаменитостей висловили свою підтримку Україні та її народу у зв'язку з вторгненням рф. Практично весь світ засуджує злочинні дії Путіна і його поплічників.

Боксер. Фото: скрін з відео
Боксер. Фото: скрін з відео

Так, свій протест проти війни в Україні висловив Казахстанський боксер Темірлан Ракумов. Він виголосив промову в США після своєї перемоги. Спортсмен заявив, що має родичів і друзів в Україні і закликав зупинити війну. Також він назвав Путіна вбивцею.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Я хочу висловити підтримку Україні, тому що мій тренер з України, мій дядько з України. Прямо зараз в Україні йде війна. Це дуже жахливо. Там помирають невинні люди. Ні війні! Тільки світ. Путін-вбивця", - сказав він.

Скрін telegram
Скрін telegram

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною Європи: "Потребує великої підтримки".

Також ми писали, у Білорусі почався масовий флешмоб проти участі у війні, яку розв'язала РФ: "Не вмирай заради Росії".