У Росії не упускають жодного шансу згадати про те який "великий" російський народ і заявляють, що Україна була створена саме Російською Федерацією. Один український блогер довів, що насправді все навпаки. Ролик на своїй сторінці в instagram опублікувала учасниця "Холостяк 11" Алла Резніченко.

Алла Резніченко опублікувала ролик, на якому український блогер розмовляє по телефону з росіянином і детально пояснює йому, Чому Росія ніколи не придумувала Україна. Він зазначив, що насправді Україна придумала рф, а співрозмовник не зміг навіть нічого протиставити.

"Скажіть будь ласка, чому у вас триколор, а не трицвет, а колор це українське слово. А чому у вас колобок, а не круглобок? Ви Малоукраїнці", - сказав блогер.

Блогер. Скріншот instagram
Блогер. Скріншот instagram

Блогер зазначив, що не Росія створила Україну, а все з точністю навпаки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Москва - це Україна. Все правильно ви розумієте, а слава Росії в складі України, тому що Москва - це Україна. Ми вас придумали і ми Москву хрестили, ми Москву і відспівувати будемо. Ви це повинні розуміти. Якщо вирішите капітулювати ми вас приймемо в Україну", - заявив блогер.

"Не знаю цього хлопця, але аплодую стоячи", - написала Алла Павлівна.

Раніше Знай писав, Віктор Павлік знайшов, як заспокоїтися і без допомоги Каті Репяхової: так стає тільки радісніше. Артист потужно підтримав українців у важку хвилину.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни

Нагадаємо, Віталій Кличко в 92-річчя Ліни Костенко подякував їй за творчість: "надихаєте захисників і підтримуєте українців".