Відомий український телеведучий показав, заради чого пішов у територіальну оборону, і захищає українські землі. Намагається регулярно телефонувати з дочкою.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, де телеведучий регулярно публікує важливі новини про війну, а також розповідає про досягнення його бригади.

На цей раз пост досить милий, так як на ролику він з'явився разом з дочкою. Мабуть, вона зараз дуже далеко від чоловіка, в безпечному місці, а ось сам Даніель Салем залишився в Одесі, і став частиною територіальної оборони.

Він захищає українські землі не просто так, а щоб його сім'я змогла повернутися додому, і вони знову зустрілися. Розмови такі у них регулярні, судячи з усього.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Люблю тебе 3000.... 💙 💛 "- йдеться в повідомленні під постом.

Щоб не розкривати, про що вони говорили, Чоловік підставив на відео пісню Макса Барських «буде весна», яка стала справжнім символом цього року.

Раніше Даніель Салем зізнався, як потрапив під обстріл. Куля пронизала його автомобіль.

"Я вибір зробив давно, і не прощу Я їм дітей і в полон ні кого не візьму. Не хочу я війни, не хочу болю... ми переможемо, тому що ми вміємо любити, вміємо дихати на повні груди, вміємо сміятися страху в обличчя", – написав ведучий про ситуацію в країні.

Нагадаємо, що Україна домовляється з Польщею про закриття кордону з Білоруссю: не чекаючи рішення ЄС

Раніше повідомлялося, що MamaRika не втрималася, показавши правду про українських красунь: війна через них

Також, россіяни насмішили мережу "вечерею патріота", приготували по-багатому