Кортні Кардашьян не стримувалася, з гордістю позуючи для безлічі знімків в крихітному купальнику, насолоджуючись розкішним європейським відпочинком зі своїм нареченим Тревісом Баркером.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

42-річна Кортні Кардашьян поділилася сліпучим селфі в своєму Instagram, демонструючи свою фантастичну фігуру в сексуальному чорному купальнику.

Мегазірка "Сімейство Кардашьян" демонструвала свою зовнішність після поїздки в Портофіно, Італія, зі своїм кавалером Тревісом Баркером.

Переконавшись, що їй вдалося відобразити кожен кут своєї фігури, мама трьох дітей з радістю позувала перед дзеркалом в повний зріст в крихітному купальному костюмі.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бізнесвумен святкує третю річницю свого бренду Poosh, про що вона регулярно публікує надихаючі пости в блозі.

Щоб відсвяткувати цю подію, Кортні побалувала шанувальників, запустивши 30-відсоткову розпродаж на всі свої найбільш продавані товари.

Poosh - це бренд стилю життя, який продає ретельно відібрані товари, від товарів для сексуального здоров'я до товарів для фітнесу та краси.

До фотографії Кортні вона прикріпила посилання на статтю про схуднення на своєму сайті під назвою «як спалити жир за 15 хвилин».

У статті розкриваються голлівудські секрети про те, як одночасно «підтягнутися» і «спалити жир» за 15-хвилинну домашню тренування.

Також Кортні і її кавалер Тревіс Баркер відвідали 94-у церемонію вручення премії "Оскар" в неділю ввечері (27 березня).

Завидна пара була одягнена в одяг в готичному стилі, Кортні була одягнена в чорне вінтажне плаття Mugler міді, а Тревіс був одягнений в повністю чорний костюм.