Учасник першого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Ілля Рибальченко пішов захищати Україну від російських окупантів і зізнався в instagram, що його спонукало прийняти таке рішення.

Ілля Рибальченко зізнався, що перший час не планував взяти в руки зброю і йти захищати Україну, проте в одну мить все змінилося і він прийняв рішення не сидіти склавши руки, а діяти.

Ілля Рибальченко, скріншот з відео
Ілля Рибальченко, скріншот з відео

"У мене не було ідеї йти воювати. Після оголошення сирени я пішов у підвал і я зрозумів, що я не можу як чоловік сидіти з жінками і дітьми, коли мою країну починають бомбити", - зізнався Ілля.

Також Ілля Рибальченко поділився спогадами, коли брав участь у реаліті "Холостячка".

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Згадав аж розплакався, скільки ж я тоді в собі нового відкрив", - прокоментував уривок з шоу, які опублікував у сторіс.

Раніше Знай писав, Марина Боржемська розповіла, як рятується від негативних емоцій під час війни: "У нас живе жага до життя і свободи". Тренер Марина Боржемська зізналася, як проживає, чи не найгірший час у житті кожного українця.

Також ми писали, Даша Квіткова показала, заради кого все ще тримається: "Мої солоденькі щічки". Блогерка показала свого маленького сина. Роблять все можливе, щоб убезпечити малюка.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко постаріла від мовчання про війну в Україні: продовжує жити, виправдовуючи "слабкість". Телеведуча досі намагається дотримуватися "нейтралітету" і нічого не говорить війні в Україні