Квітень почнеться доволі напружено — Марс з'єднається з Сатурном, що свідчить про загострення бойових дій. Однак, 12 квітня з'єднаються Юпітер та Нептун, а це знаменує переломний етап на нашу користь. Не так швидко, як хотілось би, але ми досягнемо своєї мети.

Гороскоп, скріншот з відео
Гороскоп, скріншот з відео


Гороскоп на квітень — знак Овен (21.03–20.04)
Овнів чекає успіх в переговорах або співбесідах. Однак їм слід більше приділити сімейним проблемам. Буде не до романтики, в цілому ви будете займатися приземними справами, однак це дозволить налагодити благополуччя всередині сім'ї. Зірки також рекомендують доглянути до оточуючих, адже цілком ймовірно, що той, кого Овен іменує другом, може виявитися зовсім і не другом.

Гороскоп на квітень — знак Телець (21.04 ― 20.05)
Тельці, в першу чергу приділіть увагу здоров'ю голови. Якщо вас турбують головні болі або, наприклад, болить зуб, обов'язково постарайтеся отримати консультацію. Більше проводите час на свіжому повітрі, це допоможе розвантажитися від стресу, проте не нехтуйте сигналами повітряної тривоги.

Гороскоп на квітень — знак Близнюки (21.05-21.06)
Близнюкам, вас чекає важкий місяць, проте все в ваших руках. Вам доведеться чимало потрудитися, щоб Ваше життя налагодилося. Зробіть профілактику простудних захворювань і по можливості уникайте контактів з хворими.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Гороскоп на квітень — знак Рак (22.06–22.07)
Раки, якщо ви десь не допрацювали, в квітні вам доведеться за це розплачуватися. Взагалі, в плані роботи, вас чекає кошмарний місяць, тому готуйтеся до форс-мажорів і різних викликів долі. Творчим Ракам зірки рекомендують починати свої проекти до кінця місяця, і по можливості, не ділитися творчими планами з рідними.

Гороскоп на квітень — знак Діва (24.08-23.09)
Діви, якщо вам навіть здається, що у вас є гроші, постарайтеся особливо не витрачатися, і тоді в подальшому вам вдасться досягти успіху. Діліться ідеями і проявляйте свою креативність в роботі — начальство це оцінить.

Гороскоп на квітень — знак Ваги (24.09-23.10)
Терези, вас чекає вдалий місяць в плані відносин. Головне, не сваріться по дрібницях і будьте щирі в своїх почуттях. Якщо у вас виникнуть якісь розбіжності, вирішуйте питання мирно за столом переговорів. Самотніх Терезів чекає флірт і приємні знайомства.

Гороскоп на квітень — знак Скорпіон (24.10-22.11)
Скорпіони, зробіть профілактику свого здоров'я, щоб уникнути рецидивів старих хвороб. У разі фінансових труднощів, не гребуйте будь-якою роботою, і можливо в ній ви дуже круто досягнете успіху.

Гороскоп на квітень — знак Стрілець (23.11-21.12)
Для Стрільців приємне знайомство швидше за все призведе до роману. Не бійтеся поміняти свій імідж, нова зачіска або одяг допоможуть вам розкритися новим, може навіть кращим чином.

Гороскоп на квітень — знак Козеріг (22.12-20.01)
Козероги, не нехтуйте походом до лікаря, якщо вас турбує ваше здоров'я. У квітні це особливо важливо, тому стежте в тому числі і за своїм психологічним здоров'ям. Якщо хочете з кимось обговорити свої проблеми-сміливо звертайтеся до психолога. Також зірки рекомендують приділити окрему увагу своїй роботі, поставтеся до неї серйозніше.

Гороскоп на квітень — знак Водолій (21.01–19.02)
Водолії, ви впевнені у вашій другій половинці? Може ви живете в ілюзії щастя і лише тішите себе надіями на щасливе майбутнє? Проведіть ревізію своїх любовних відносин.

Гороскоп на квітень — знак Риби (20.02-20.03)
Риби зіткнуться в цьому місяці з раптовими дивними ситуаціями. Швидше за все вам доведеться працювати з подвійним старанністю. Зірки рекомендують також звернути увагу на свою авторитетність серед колег

Знай.ua публікував календар магнітних бур на квітень 2022

Нагадаємо, Арестович розкрив таємницю 1001 катрена Нострадамуса