Один з учасників "Квартал 95" Юрій Великий, який має подібний до Володимира Зеленського голос, нагадав веселий жарт, який влаштували "кварталівці" коли президент з дружиною і головою ОП Єрмаком відвідував концерт.

Своє відео Юрій Великий, розмістив у TikTok та підписав: "Важко працювати двійником Президента.

У ролику розіграна сцена буцім-то Зеленський - це і є двійник президента, а Юрій - президент. Роль дружини Олени Зеленської грає Олена Кравець.

Спочатку Юрію захотілося жвачки, яка знаходилася у кишені піджака. Він подзвонив Зеленському та попросив передати під стільцями. Потім він захотів попити. Знову став дзвонити Зеленському та казати: "Там у Єрмака під піджаком 5-літрова баклажка води, просто кинь, я тут зловлю, під стільцями передавати не треба".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Весь цей час Зеленського він називав Валерієм, двійником. А Олена постійно намагалася втихомирити президента.

Українцям сподобався виступ, вони пишалися тим, що Зеленський президент України.

"Найкращий в світі президент", "Супер", "Це весело, навіть під час війни", "Найкращі", "Ось такий він наш Вова, найкращий", "Доречі помітьте сидить у залі з усіма людьми, не на відстані 30 метрів, просто людина з народу", "Насміялися до сліз", - написали українці.

@yuriy_velikiy

#юрийвеликий #ВеликийВеликий #ключевоеслововеликий #юмор #квартал95 #Зеленский #пародия

♬ оригинальный звук - Юрий Великий

Нагадаємо, раніше Єрмак заявив, що при Зеленському Україна не втратила б Крим.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям розповіли, в якому місті Польщі вигідніше залишитися, і що з цінами на продукти.

Також "Знай.ua" писав, що Турчинов поласував "головою" путіна, але мізків там не знайшов.