Відома українська телеведуча телеканала «Україна» Лілія Ребрик розповіла про плани на майбутнє. Пережили найважчий Березень, щоб переродитися в квітні.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно вона ділиться актуальними новинами про війну, а також розповідає про своє життя в цей час.

На цей раз вона показала фото своєї маленької дочки на тлі заходу, і поміркувала на тему планів. Скільки їх було у кожного українця до 24 лютого. Один ранок все зруйнувало, однак, впадати у відчай з цього приводу не варто.

"В останній день місяця в тому-минулому, довоєнному житті - я любила підводити підсумки і будувати плани на майбутній місяць. Тим більше завтра - квітень: місяць, коли народилася моя молодша дочка, коли природа оживає, коли з'являються перші справжні квіти, коли вже сонце встає раніше і дорогою на роботу чути спів птахів. Це-перший березень, який пережити було дуже важко. Але на квітень я плани маю і нехай хоч хто-небудь зважиться їх поламати " - говорить телеведуча.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Лілія Ребрик, фото: Instagram
Лілія Ребрик, фото: Instagram

Найголовніший план на майбутній місяць, по всій видимості-повернутися додому, в улюблений і мирний Київ.

Далі Лілія Ребрик закликала українців більше мріяти і будувати плани. Всесвіт обов'язково повинна почути вас, і все обов'язково здійсниться найближчим часом. Вона в це вірить, залишилося тільки дочекатися.

Нагадаємо, що Україна відреагувала на вибух нафтобази в російському Бєлгороді: Заява Дмитра Кулеби

Раніше повідомляється, що Україна домовляється з Польщею про закриття кордону з Білоруссю: не чекаючи рішення ЄС.

Також, 24 березня стартував благодійний забіг RUN WITH UKRAINE ONLINE