Від початку російського вторгнення Оля Полякова не спілкується з російськими артистами. За словами співачки, неможливо бути непричетним і просто виставляти пост зі словами «Ми за мир», коли поряд у країні гинуть сотні людей.

«Сьогодні немає півтонів, є біле і чорне. І ти повинен сказати, за кого ти… Нічого ніхто із всіх цих «прекрасних друзів» не написав мені після початку війни. Ніхто не спитав, як я, як мої діти, чи ми в безпеці. Жодна людина. Тому я теж не стала писати нікому, нікого переконувати. Всі ті люди знають, що відбувається. І Бог їм суддя», – сказала Оля Полякова в розмові з журналістами каналу «Україна».

Тих артистів, які зайняли нейтральну позицію і мовчать про війну в Україні або ж навіть підтримують її, співачка називає «не зірками, а дірками».

«Це дірки російського шоу-бізнесу. Всі, які перейняли ту сторону, – це взагалі криваві вбивці, в них руки в крові. Такі, як Поліна Гагаріна. Я не розумію – може вони взяли її дітей в заручники, може під час того виступу на стадіоні вони хотіли відрізати ручки і ніжки її дітям. Така талановита людина поклала свій талант на вівтар зла. Якщо чесно, я написала їй особисте повідомлення: «Покійся з миром, колись талановита співачка, а тепер…» Ну і там «гарних» слів. Вона для мене померла», – заявила Оля Полякова.

Відповіді від Гагаріної на таке повідомлення співачка не отримала. Оля й не дивується, чому російські артисти зайняли таку мовчазну позицію.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

«Всі ті мої «друзі», які не запитали, як ми, не поцікавилися не тому, що їм байдуже, а тому що бояться почути правду. Бо потім їм із нею треба буде жити, якось на неї відреагувати. Але ж вони боягузи, раби і підлі люди. Якби вони хотіли почути правду, то написали б і щось зробили», – прокоментувала співачка в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях».