Зірка "Жіночого кварталу" Настя Оруджова опублікувала в сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram ролик, на якому в минулому керівник студії "Мамахохотала" Роман Грищук спародіював Олексія Арестовича, який часто заспокоює українців своїми зверненнями.

За дні поки в Україні йде війна Олексій Арестович став свого роду "заспокійливим" для українців. Він завжди повідомляє Хороші новини і заспокоює, що війна надовго не затягнеться і перемога буде обов'язково за Україною.

Настя Оруджова, фото - https://www.instagram.com/orudjova_nastya/
Настя Оруджова, фото - https://www.instagram.com/orudjova_nastya/

Так, зірка "Жіночого кварталу" Настя Оруджова захопилася актором і колишнім керівником студії, а нині народним депутатом Романом Грищуком, який майстерно спародіював Арестовича.

"Відразу ж почну без секретів відповідь на питання "коли закінчиться війна?". Війна не закінчиться ніколи", - сказав Роман Грищук.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Настя Оруджова зазначила, що у Олексія Арестовича з'явився конкурент і лаконічно прокоментувала пародію.

"Арестович, посунься", - прокоментувала ролик Настя Оруджова.

Раніше Знай писав, Даніель Салем показав, заради кого пішов у територіальну оборону: стоятиме до кінця. Телеведучий показав причину, по якій буде до останнього захищати українські землі.

Також ми писали, Катя Осадча згадала мирне життя до приходу російських "визволителів": "тоді ми навіть уявити не могли".

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію"