Зовсім недавно в Telegram-каналі пропагандистки Тіни Канделакі, яка публічно підтримала війну Росії проти України, з'явилася публікація, пов'язана з Рамзаном Кадировим (главою Чеченської Республіки).

У пості вона відповіла на питання, чи займається вона соціальними мережами цієї людини. Як виявилося, відповідь негативна. Бо, на її думку, Кадиров добре особисто влаштувався на "території" соцмереж. І це можна зрозуміти, більшість кадирівців, які опинилися на війні в Україні, тільки й роблять, що записують ролики про те, як вони їдуть по порожніх дорогах і знаходяться на порожніх вулицях.

Тіна Канделакі, фото: Instagram
Тіна Канделакі, фото: Instagram

"Рамзану відповідають Ілон Маск і Павло Дуров. Ми буквально за крок від того, що і Байден почне публічно реагувати на його телеграм — це унікальний політтехнологічний кейс", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Однак користувачі в TikTok вирішили глибше копнути в цьому питанні. Тому згодом стала зрозуміла причина такого "Облизування" Рамзана Кадирова від Тіни Канделакі.

Автор відео демонструє безліч фотографій, на яких вони присутні разом, весело проводячи час удвох.

@georgekosivtsov

#тинаканделаки #рамзанкадыров #stopwar #stopwarinukraine #slavaukraine

♬ MALINOVAYA LADA - GAYAZOV$ BROTHER$

Нагадаємо, кадирівці ліквідували світлофор і обстріляли повітря: свої "перемоги" виклали в TikTok

Як повідомляв "Знай.ua", Турчинов поласував "головою" путіна, але мізків там не знайшов: "Кожен бажаючий..."

Знай.ua писав, росіяни окупанти "денацифицировали" корівник: слідом за курми і голубами бояться всіх