Популярна українська актриса, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася відвертим постом у соцмережі. Вона звернулася до жителів України з серйозною розмовою.

Відповідний пост Ксенія Мішина розмістила у своєму акаунті в Instagram.

"Мені здається, що взагалі безнадійно вже щось комусь доказувати та вступати в суперечки з рашистьскою стороною! Там повний провал та мозкова стерильність ! Тому зараз мені хочеться звернутись до вас, українці, а саме до тих, хто порушує зараз нашу свідомість, єдність, свободу та мудрість. Власне саме за те ми і топимо вже багато років. Я все більше і більше спостерігаю за агресивними коментарями та висловленнями з боку деяких українок. «Не та мова, місцезнаходження, або чого ти посміхаєшься коли в країні війна…»
Я тут якось намагалася в коментарях заткнути рот рашисту з приводу моєї мови, аргументуючи свободою українського народу, і тут в запеклій інстаграмній боротьбі якась україночка під цим дописом раптом вирішила, що ніякої свободи нема, куснувши за мою рос. мову. І уся моя адвокатура рухнула в момент. Чи нова зараз модна історія розповідати кому і де треба знаходитись! І що 5 млн українок з дітьми, які виїхали на безпечну закордонну теріторію мають піти в сраку!",- підписала публікацію українська актриса.

Крім цього, Ксенія Мішина згадала про те, що це реальна заздрість, яка на даний момент на руку російської ворожині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

"Так от, якщо ви думаєте, що такими своїми коментарями та діями ви доказуєте свою гідність та позицію, то нажаль ви тільки народжуєте сором та дурість, які зараз наруку знаєте кому! А взагалі вся ця заздрість лише порожнеча, яка і в мирний час викликає закочування очей та сумніви в адекватності!",- продовжила популярна українська зірка.

Ксенія Мішина. Фото: Youtube
Ксенія Мішина. Фото: Youtube

Українська аудиторія не стала мовчати і почала писати свої відгуки.

"Не розумію, навіщо засуджувати тих хто поїхав? Вони їдуть з такого пекла, і відвозять своїх дітей від смерті і навіщо говорити, що це не патріоти і т.д. особливо з дітками, це дуже правильно. І повернуться вони як буде мир. Так що будь ласка, ті хто поїхав не звинувачуйте себе", - пишуть користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост Ксенії Мішиної в Instagram
Коментарі на пост Ксенії Мішиної в Instagram