18 день війни України проти Росії - наш противник несе величезні втрати, воїни ЗСУ героїчно протистоять агресору, який максимально деморалізований і хоче додому.

Війна йде не тільки на фронті, а й в Інтернеті - інформаційна. Нам доводиться спростовувати безліч фейкової (неправдивої) інформації, бо пропагандистська машина Росії продовжує придумувати тонни дурних і досить смішних фактів. Наприклад, що в наших біолабораторіях йдуть випробування вірусів, що передаються за допомогою перелітних птахів.

Військові - фото Міністерство оборони України
Військові - фото Міністерство оборони України

Але зараз не про це, зараз розповімо про нашу красиву актрису Ксенії Мішиної, яка не соромиться грубо висловлюватися щодо тих, хто підтримує цю війну з боку Росії та Білорусі. Конкретно в цій ситуації - йдеться про Олександра Лукашенка, невизнаного президента РБ.

Вона опублікувала в Stories скріншот аккаунта Олександра Лукашенка. Невідомо, наскільки це офіційний профіль. Хоча в підписі, якраз таки, написано, що офіційний, але без верифікації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Можна побачити, що на синій кнопці написано "підписатися у відповідь". Тобто, з цього аккаунта вже підписалися на Ксенію Мішину.

вона ж відповіла: "Хах, саша, я з такими як ти не дружу!"

Нагадаємо, обійшли Канаду і поступилися Китаю: Україна стала другою за кількістю медалей на Паралімпіаді

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести Путіна: "Не бійтеся, вас більше"

Знай.ua писав, Потап присоромив російську блогершу, що розридалася через закриття Instagram: "Ніхто не побачить"