Випускниця Київського національного університету театру кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого, популярна українська актриса Наталія Денисенко в сльозах звернулася до українців. Вона вирішила розповісти про таке прекрасне місто, як Чернігів.

Відповідний пост розмістили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

"Наталка Денисенко у сльозах розповіла про рідний Чернігів Акторка там виросла, отож її серце крається. На щастя, незадовго до жахливих бомбардувань вдалося вивезти батьків @natalka_denisenko у безпечне місце. Що акторка писала російським колегам, яких тепер називає «тварюками»? Як допомагає Україні? Що думає про двояку позицію режисерки Оксани Байрак? Подробиці на нашому YouTube", - звернулася до публіки українська актриса.

Українська аудиторія, яка стежить за останніми новинами, активно коментує кожну публікацію в соціальній мережі. Люди не стали довго чекати і вирушили писати свої відгуки під відео.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Наталка Денисенко. Фото: Instagram
Наталка Денисенко. Фото: Instagram
Наталка Денисенко. Фото: Instagram

"Чернігів наше улюблене місто!! Мер там найкращий!! Хоча ми там і не живемо на постійній основі (((Тримайся Чернігів!!", "Звісно, наше життя вже ніколи не буде , як раніше! Але молимося за перемогу, за наш народ! За наших захисників! Боже, збережи , нашу Украіну!", "Наталка не даремно завжди подобалася найкраща", - пишуть коментарі українська аудиторія.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що Володимир Зеленський прокоментував вибухи на території Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українцям розповіли про масове звільнення з Розетки.