Наталка Денисенко показала, де сховалася від війни. Яскраві промені світла у гірському потоці неймовірні краєвиди, від яких перехоплює подих.

Денисенко в Instagram показала, де набирається сили після бомбардувань Києва. Дівчина розмістила фото у променях сонця. та написала потужний текст.

"У мене немає іншого варіанту ніж перемога. Тепер ми всі знаємо що насправді цінно… Все розтануло як сніг під сонцем … Життя розділилось на до і після… Скажу чесно , я завмерла….
Я не можу жити … Але я розумію , що якщо я - Українка, я маю бути сильною як ЗСУ, як Маріупольці, як наші волонтери, як всі наші жінки …", - написала Наталка.

Також вона написала, що слід зібрати себе до купи та далі жити. В останні дні всі думають, та й Наталка теж, чим вона може бути корисною для України. І от вона надумала, вчити людей гворити українською

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Завтра в 20:30 я проведу прямий ефір, який буде вступним до невеличкого імпровізованого безкоштовного курсу "Я можу говорити Українською" 💛💙 всю інформацію буду викладати у своєму профілі", - написала Наталка.

"Деякий час я викладала "Техніку Мови" на акторських курсах, тому у мене є невеличкий план як допомогти тим хто хоче спілкуватися в побуті українською, як зробити плавний та лагідний перехід, як поліпшити дикцію і запас слів і тд."

У коментарях Наталку підтримали та написали, що залюбки доєднаються до цього курсу.

Нагадаємо, раніше Потап вказав росіянам на фашизм просто у них під носом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Позитив зізнався, що втратив друга через обстріли російських окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що Anonymous злили в мережу базу даних Nestle, що залишилися на російському ринку.