У соціальній мережі розмістили розкішний відеоролик, в якому можна побачити зірок українського шоу-бізнесу. Надя Дорофєєва, Павло Зібров, Іван Дорн та багато інших заспівали знамениту українську пісню.

Відповідний пост оприлюднили на сторінці «Зоряний шлях» в Instagram.

Потрібно нагадати про те, що Андрій Хливнюк, який пішов у тероборону заспівав українську народну пісню, яка зараз знову стала хітом номер 1.

"Співаємо й перемагаємо Попри те, що українські артисти в різних куточках світу, вони єднаються й надихають. Разом до крутого, незалежного майбутнього! «А ми тую червону калину підіймемо, А ми нашу славну Україну, гей-гей, розвеселимо"", - підписаний пост

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Численні українські користувачі не змогли залишити без уваги такий відеоролик і вирушили писати відгуки під ним.

Фото: Джамала
Фото: Джамала

"Неймовірно все буде Україна!", "Це дуже гарно і неймовірна підтримка воіну!", "Половина-ганьба нації і співами тут не зарадиш.. Війна 8 років!!! Кліпи, де розстрілювали небесну сотню, концерти по росіі, зараз хоч у вишиванці скачіть, ганьбу не змити..", "Красунчики) Слава Україні", "до мурах!!!! Слава Україні!!!", "Мабуть в нас з'єднання явився, якщо не новий гімн, то ще один", "Десь можна скачати такий варіант цієї пісні?", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagram

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розповів про вибухи на території Росії.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Надя Мейхер звернулася до українських користувачів.