Відома українська виконавиця Надя Мейхер опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram ролик, в якому показала жахи війни в Україні.

Надя Мейхер опублікувала ролик, в якому показані всі жахи війни. За дві хвилини зірка показала все те, що переживають українці вже другий місяць - нескінченні бомбардування, розруха і біль.

Скрін, Instagram Мейхер
Скрін, Instagram Мейхер

Співачка процитувала вірш Марії Симоменко про те, що зараз люди, як ніколи близькі до Бога.

"Сенс життя у тому щоб йти до Бога… А стежки до нього ведуть різні, і кожна, яка б не була, вона до Бога. Він бува настільки близько, а бува, здається, не досягнений. Але ж яка дивна людська гра, аби бути з Богом, нам «потрібні» потрясіння, а коли стає добре, то потехенько віддаля його від себе. І саме зараз, ми такі з Ним близькі, як ніколи…. Як ніколи, в рівній степені що в Болю, що в Любові…",- написала Мейхер.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У коментарях зазначили, що моляться за Україну і за те, щоб скоріше запанував мир.

"Тримайтеся, співчуваю вашій країні", " Слава Україні! Героям Слава!", "Божечки, молю Бога за Україну", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, "хочу, щоб ти знову посміхався": Дантес і Дорофєєва зворушливо привітали Дмитра Монатіка з днем народження.

Також ми писали, Олена-Христина Лебідь почала готувати для українців новий сезон "аферистів у мережах": монтує не виходячи з шафи.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін розповів, чим збирається далі допомагати Україні:" Я артист. Воюю як вмію".